Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g roșii proaspete
-
20
g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
lub 20 g smântână de soia - 200 g somon afumat, tăiat bucăți
- 200 g brânză de capră, moale, tăiată bucăți
- 50 g lapte
- 1 linguriță sare, sau după gust
- 1 - 2 prize piper măcinat, sau după gust
- 10 g cepșoară, tăiată mărunt
- 2 andive, tăiate bucăți, fără cotorul amar
- 4 linguri zeamă de lămâie
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1040 kJ / 250 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastă de caju cu verdețuri
10 Min
Ruladă verde din omletă, cu jambon
20 Min
Zuppa di pesce
40min
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Keine Bewertungen
Spată de porc sous-vide
Keine Bewertungen
Medalioane de vițel sous-vide
Keine Bewertungen
Bavareză de sparanghel
Keine Bewertungen
Suc de rucola și năsturel
Keine Bewertungen
Tort de orez cu pastă dulce de fasole azuki
8 Std. 30 Min
Carne de porc cu orez glutinos, la aburi (Budinci de orez)
2 Std. 30 Min
Salată de fenicul proaspăt
10 Min
Papiote de calcan cu legume, la aburi
1 Std. 15 Min