Urządzenia i Akcesoria
Kabeljau-Salat mit Sellerie und Tomaten
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Olivenöl80 g
-
Balsamico, dunkel30 g
-
gemischte Kräuter, getrocknet (z. B. Basilikum, Oregano, Thymian, Rosmarin)1 ½ TL
-
Zitronensaft35 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen½ TL
-
Pfeffer1 - 2 Prisen
-
Wasser1300 g
-
Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut (à ca. 200 g)4
-
Paprika edelsüß1 - 2 Prisen
-
Tomaten, reif in Stücken200 g
-
Staudensellerie in feinen Scheiben100 g
-
gemischter Blattsalat100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
370 mg
Białko
37 g
Kalorie
1508 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 2/2021
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rote Bete warm (Buraczki na ciepło)
1h
Rote-Bete-Salat
1h 15min
Grüner Spargel mit Pilzen (芦笋炒蘑菇)
20min
Eierplatte Frankfurter Art
30min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35min
Frischer Tomatensaft mit Wassermelone
5min
Forelle mit Kartoffel-Gurken-Gemüse
1h
Staudensellerie mit Räuchertofu (西芹炒香干)
20min
Muschelsuppe
40min
Garnelen mit Bohnenduo
35min
Marinierter Fisch
24h
Tomatensaft
10min