Urządzenia i Akcesoria
Tomato ketchup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1200 g
Składniki
-
1000 g canned whole tomatoesripe tomatoes cut in quarters1000 g
-
red peppers cut in pieces180 g
-
red onions130 g
-
garlic cloves2
-
red wine vinegar100 g
-
bay leaf, fresh1
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground cayenne pepper¼ - ½ tsp
-
paprika1 tsp
-
salt1 tsp
-
honey100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1.3 g
Kalorie
217.7 kJ /
51.7 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed bread rolls
2 godz. 10 min
Shortcrust pastry
5 min
Vanilla ice cream
12 godz.
Plain yoghurt
14 godz.
Vegetable Stock Paste
45 min
Vanilla sugar
72 godz.
Boiled eggs
20 min
Strawberry jam
1 godz. 5 min
Quinoa Anzac Biscuits
1 godz.
Sesame Biscuits
1 godz. 15 min
Pitta bread
2 godz.
Steamed Bread Rolls
2 godz. 10 min