Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g Butter, in Stücken
- 70 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Ahornsirup
- 120 g Haferflocken, zart
- 120 g Mehl
- ½ TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 276 kJ / 66 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0.5 g