Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Zaalouk
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
eggplant charred (approx. 2 lg)12 - 14 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease½ oz
-
garlic cloves3
-
canned diced tomatoes drained14 ½ oz
-
paprika1 ½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
lemon juice½ tsp
-
parsley leaves to garnish
-
cilantro leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Sód
2734 mg
Białko
7 g
Kalorie
1356 kJ /
324 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
17 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 godz.
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 godz.
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 godz.
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 godz.
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 min