墨魚燒肉

墨魚燒肉

4.9 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
4 人份

Składniki

  • 橄欖油
    10 克
  • ,切段(約5公分)
    10 克
  • ,切片
    10 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 乾墨魚 ,洗淨,浸泡約2小時後切塊(約100克)
    80 克
  • 三層肉 ,切塊(約4公分)
    450 克
  • 紹興酒
    60 克
  • 醬油
    50 克
  • 150 克
  • 冰糖 ,依個人口味調整
    15 - 25 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 538 kcal / 2248.6 kJ
Białko 28.6 g
Tłuszcz 411.9 g
Węglowodany 10.8 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 261.6 g
Sód 971.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...