
Urządzenia i Akcesoria
墨魚燒肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
4 人份
Składniki
-
橄欖油10 克
-
蔥 ,切段(約5公分)10 克
-
薑 ,切片10 克
-
蒜頭15 克
-
乾墨魚 ,洗淨,浸泡約2小時後切塊(約100克)80 克
-
三層肉 ,切塊(約4公分)450 克
-
紹興酒60 克
-
醬油50 克
-
水150 克
-
冰糖 ,依個人口味調整15 - 25 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
538 kcal /
2248.6 kJ
Białko
28.6 g
Tłuszcz
411.9 g
Węglowodany
10.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
261.6 g
Sód
971.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

星級主廚 - 吳宜玲
4 Przepisy
Tajwan
Tajwan