![Pastel de Halloween Jack Skellington Pastel de Halloween Jack Skellington](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2e1296df-4bc7-44f7-b89f-82fc117a55f1/Derivates/0f7280fd-452e-407f-ab95-009f14bef01d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho de almendra y chocolate
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de mantequilla
- 4 huevos
- 130 g de azúcar
- 130 g de almendra molida
- 1 sobre de levadura química en polvo
Cobertura de chocolate blanco
- 300 g de chocolate blanco para postres en trozos
- 30 g de mantequilla
Decoración
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) (2 barritas)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1832 kJ / 437 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 30.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.4 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 146.3 mg
Alternatywne przepisy
Galletas con chocolate blanco
1 godz.
Minibicas con dulce de leche
1h 40min
Muffins tres chocolates
40 min
Pizza fantasmagórica
1 Std. 45 Min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min
Halloween fingers
1 godz.
Roscón Kinder®
10h 30min
Tronco navideño de chocolate
2h 30min
Bizcochitos con baño de chocolate rosa
1 Std. 30 Min
Minicupcakes de Navidad
1 godz.
Gofres (preparado casero para tortitas y gofres)
20 min
Cookies de chocolate blanco con pepitas negras
40 min