Pastel de Halloween Jack Skellington
TM6 TM5 TM31

Pastel de Halloween Jack Skellington

4.2 (35 ocen)

Składniki

Bizcocho de almendra y chocolate

  • 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 100 g de mantequilla
  • 4 huevos
  • 130 g de azúcar
  • 130 g de almendra molida
  • 1 sobre de levadura química en polvo

Cobertura de chocolate blanco

  • 300 g de chocolate blanco para postres en trozos
  • 30 g de mantequilla

Decoración

  • 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) (2 barritas)

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1832 kJ / 437 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
36 g
Tłuszcz
30.7 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Błonnik
3.2 g
Sód
146.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy