Pastel de Halloween Jack Skellington

Pastel de Halloween Jack Skellington

4.1 45 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
12 raciones

Składniki

Bizcocho de almendra y chocolate
  • 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 100 g de mantequilla
  • 4 huevos
  • 130 g de azúcar
  • 130 g de almendra molida
  • 1 sobre de polvo de hornear
Cobertura de chocolate blanco
  • 300 g de chocolate blanco para postres en trozos
  • 30 g de mantequilla
Decoración
  • 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) (2 barritas)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 146.3 mg
Białko 7 g
Kalorie 1832 kJ / 437 kcal
Tłuszcz 30.7 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 15.4 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...