剝皮辣椒牛肉片

剝皮辣椒牛肉片

4.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 牛肉片
    250 克
  • 醬油
    15 克
  • 米酒
    15 克
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 15 克
  • 蒜頭 ,切片
    10 克
  • 新鮮香菇 ,切條(約0.5公分)
    30 克
  • 紅蘿蔔 ,切條(約0.5公分)
    50 克
  • 剝皮辣椒 ,切段(約3公分),另備30克剝皮辣椒湯汁
    100 克
  • 黑胡椒粗粒
    1 小撮
  • ,切段(約5公分)
    2 根

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 569.1 kcal / 2379.3 kJ
Białko 53.3 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 34.2 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 147 g
Sód 2367 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...