Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Feldsalat, geputzt
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Joghurt, 1,5% Fett
- 50 g Blutorangensaft
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 15 g Agavendicksaft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 158 kJ / 37 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Griechischer Joghurt mit Granolapulver und Cantaloupe-Melone
10 λεπτ.
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20min
Walnuss-Cranberry-Topping
10 λεπτ.
Radicchio-Eichblatt-Salat mit Zitronenvinaigrette
10 λεπτ.
Wildkräutersalat mit Himbeer-Walnuss-Dressing
15 Min
Tomatensalat mit Aprikosen und Serrano
25min
Früchtequark für alle
10 λεπτ.
Marinierter Obstsalat
20min
Rote-Bete-Salat mit Granatapfelkernen
25min
Eisbergsalat mit Croûtons und Joghurtdressing
30 min.
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10 λεπτ.
Champignon-Rucola-Salat
30 min.