Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de tocino ahumado, cortado en trozos
- 180 g de jitomate saladet, en cuartos
- 140 g de cebolla blanca, cortada en cuartos
- 2 chiles chipotles adobados
- 2 dientes de ajo
- ½ cdita de paprika
- ½ cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 60 g de vinagre de manzana
- 30 g de azúcar morena
- 30 g de melaza
- 30 g de salsa Inglesa
- 15 g de mostaza Dijon
- 900 g de costillas de cerdo, cortadas individualmente
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2076.2 kJ / 494.3 kcal
- Białko
- 37.5 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Tłuszcz
- 31.7 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Empanadas argentinas
1h 50min
Pierna de cerdo a las hierbas
40min
Adobo con carne
50min
Pechugas a la reina
35min
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40min
Barbacoa Tex-Mex
2 godz.
Fajitas con carne de res deshebrada TM6
3h
Rollo de cerdo con espinaca
55min
Cerdo agridulce
45 min
Boeuf burguignon
1h 10min
Pay de atún
1h 40min
Estofado de res TM6
4 godz.