Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 - 600 g de fruta (ciruela, nectarina, pera, durazno y o chabacano), en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 214 kJ / 51 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne de ave molida (carne blanca, 300 g)
1h 5 min
Cebolla picada (100-200 g)
5 min
Mezcla de finas hierbas picadas
5 min
Papa y camote rallado (200-500 g)
15min
Granos de cereal molidos (150-250 g)
5 min
Carne de res picada (500 g)
1h 10min
Carne de res picada (300 g)
1h 5 min
Eneldo picado
Brak ocen
Papa y camote rallado (600-800 g)
20min
Fruta rallada (200-300 g)
5 min
Col rallado grueso
10min
Cebollas picadas (220-350 g)
10min