Panque de manzana y datiles sin gluten

Panque de manzana y datiles sin gluten

3.7 13 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 rebanadas

Składniki

  • 1 cda de aceite de oliva para engrasar
  • 240 g de arroz integral
    240 g de arroz blanco de grano corto
  • 100 g datíl, deshuesado
  • 140 g de manzana (cualquier tipo) en cuartos
  • 60 g aceite de oliva más para engrasar
  • 1 ½ cditas de polvo para hornear
  • 1 cdita de bicarbonato de sodio
  • 1 cda de psyllium
  • ½ cdita de sal
  • 80 g de nuez de castilla, pelada
  • 4 huevos
  • 100 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 16 rebanadas

Sód 3229.4 mg
Białko 53.7 g
Kalorie 11572.9 kJ / 2766 kcal
Tłuszcz 134.8 g
Błonnik 35.8 g
Tłuszcz nasycony 19.8 g
Węglowodany 354 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...