![Panque de manzana y datiles sin gluten Panque de manzana y datiles sin gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9dc4b7eff85baa4e1ccd2c23ecba2a8a/Derivates/84ae3f9358ebfaf5bd7a440eba5d545311d122d4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cda de aceite de oliva, para engrasar
-
240
g de arroz integral
lub 240 g de arroz blanco de grano corto - 100 g datíl, deshuesado
- 140 g de manzana (cualquier tipo), en cuartos
- 60 g de aceite de oliva más para engrasar
- 1 ½ cditas de polvo para hornear
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- 1 cda de psyllium
- ½ cdita de sal
- 80 g de nuez de castilla, pelada
- 4 huevos
- 100 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 16 rebanadas
- Kalorie
- 11572.9 kJ / 2766 kcal
- Białko
- 53.7 g
- Węglowodany
- 354 g
- Tłuszcz
- 134.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.8 g
- Błonnik
- 35.8 g
- Sód
- 3229.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de plátano saludable
1 Std.
Pan de caja sin gluten
2 godz.
Pan de caja sin gluten
2 godz.
Panqué de plátano y cocoa
1 godz. 45 min
Pastel de zanahoria Victoria
50 Min
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1 godz. 30 min
Masa madre sin gluten
120 Std.
Pan alemán sin gluten
3h
Barra de dátiles y chocolate sin gluten
40 Min
Carrot cake de almendra sin gluten
2h 30min
Brownies sin gluten
45 Min
Torta de almendras
1ωρ. 10 λεπτ.