![Ravioles de espinaca y requesón Ravioles de espinaca y requesón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/10888953-E897-47EE-A847-03D0CD000550/Derivates/06788D95-AF3F-4344-BCD1-D7BE548F42FC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de pasta fresca, consulte la sección de Básicos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de hojas de espinaca fresca
- 1 pizca de sal
- pimienta negra molida, al gusto
- 100 g de requesón
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1449 kJ / 345 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Strudel de manzana
1h 45 min
Alcachofas con aderezo de ajo
1 Std. 15 Min
Ravioles a la napolitana
50 Min
Tarta de limón y merengue
2h 30 min
Pay de pollo al chipotle
1 Std.
Salsa blanca italiana
20 min
Pan plano libanés
3 godz. 20 min
Pasta fresca de jitomate
Brak ocen
Ravioles de salmón y queso
50 Min
Pan árabe de comino
40 Min
Pasta fresca básica
25min
Masa para pasta fresca
1 Std.