Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce

Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce

4.3 39 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
36 pieces

Składniki

Potstickers
  • extra virgin olive oil to grease
  • ginger peeled, cut into pieces, plus 1 tsp grated ginger, divided
    ½ oz
  • fresh cilantro leaves only
    1 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • green onions cut into pieces (2 in.)
    3
  • bok choy cut into pieces
    4 oz
  • fresh shiitake mushrooms halved
    8 oz
  • red bell peppers destemmed, deseeded
    4 oz
  • tamari sauce
    1 oz
  • sesame oil
    1 oz
  • store-bought dumpling wrappers (3½ in. diam.)
    36
  • water
    20 oz
Chili Dipping Sauce
  • tamari sauce
    4 tbsp
  • black bean garlic sauce
    2 tsp
  • sesame oil
    1 tsp
  • rice vinegar
    4 tbsp
  • chili garlic sauce
    2 tsp
  • grated ginger
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 39 kcal / 163 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 211 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...