Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 400 - 800 g de pimientos, en tiras (1-2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 94 kJ / 22 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Calabacitas al vapor
25min
Pimientos al vapor (100-300 g) en cestillo
15min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15min
Apio nabo al vapor (200-450 g) en cestillo
Brak ocen
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20min
Infusión de jengibre
30min