Urządzenia i Akcesoria
Col al vapor (400-800 g) en Varoma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
400 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
400 - 800 g de col blanca o morada en tiras (1-2 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramos
Sód
12 mg
Białko
1 g
Kalorie
129 kJ /
31 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 min
Brócoli al vapor (400 g) en Varoma
25 min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30 min
Col al vapor (300 g) en cestillo
15 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 min
Caldo de pollo básico
35 min
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1 godz.
Verduras al vapor
45 min