Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 400 - 800 g de col blanca o morada, en tiras (1-2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 129 kJ / 31 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 12 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verduras al vapor
45min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Pimientos al vapor (100-300 g) en cestillo
15 Min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Poro al vapor (500-800 g) en Varoma
30min
Ensalada de coliflor con elotitos
30min
Col al vapor (300 g) en cestillo
15 Min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 Min
Salteado de verduras mixtas
30min