Urządzenia i Akcesoria
Vichyssoise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porciones
Składniki
-
50 g de mantequilla
-
450 g de poro en trozos
-
300 g de papa en trozos
-
750 g de agua
-
2 cubitos de concentrado de caldo de pollo
-
1 pizca de pimienta molida
-
180 g de leche
-
100 g de crema
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
0 mg
Białko
4 g
Kalorie
714 kJ /
170 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30.Treinta.30
90 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Sopa de melón
1 godz.
Crema fría de aguacate
10 min
Calabacines dorados con salsa romesco (Hestan Cue™)
40 min
Crema de champiñones
20 min
Vichyssoise
2 godz. 20 min
Crema de calabaza con queso de cabra
30 min
Gazpacho
5 min
Crema Vychissoise con camarones
2 godz. 30 min
Crema parmentier de setas shiitake
35 min
Crema de espárragos y queso Brie
30 min
Salsa pesto
10 min
Crema de calabacita
25 min