Fardelejos (La Rioja)

Fardelejos (La Rioja)

3.4 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
12 unidades

Składniki

Relleno
  • 75 g de azúcar
  • 6 - 8 tiras de piel de limón
  • 3 huevos
  • 200 g de almendra molida
  • 20 g de harina de repostería
Montaje y terminación
  • 1 lámina de masa de hojaldre
  • 300 - 400 g de aceite para freír
  • 1 cucharada de azúcar glas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidades

Białko 6 g
Kalorie 1030 kJ / 246 kcal
Tłuszcz 18.7 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 13.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...