Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 180 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina integral
- 20 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
Cebolla caramelizada
-
500
g de cebolla en octavos
lub 500 g de cebolla roja en octavos - 20 g de aceite de oliva
- 30 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
Montaje
- 2 latas de anchoas en aceite (escurridas)
- 100 g de aceitunas negras sin hueso en rodajas o en mitades
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1464 kJ / 350 kcal
- Białko
- 12.3 g
- Węglowodany
- 42.4 g
- Tłuszcz
- 14.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1891.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Palitos crujientes con semillas
30 min
Bolitas de pan con aceitunas
45 min
Crackers al romero
1 godz. 15 min
Panecillos de agua
2 godz.
Bollos de espelta y queso fresco
45 min
Panecillos de aceite
1h 25min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3h 40 min
Pan rústico de cúrcuma
9 godz. 30 min
Medias noches
1 godz. 20 min
Focaccia de aceitunas negras
1h 35min
Pizza gorda con masa crujiente
1h 30min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min