Urządzenia i Akcesoria
Oxymel al limone e zenzero
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
3 bottiglie
Składniki
-
2 limoni biologici
-
10 rametti di timo fresco
-
50 g di zenzero fresco pelato, a pezzi
-
625 g di miele
-
225 g di aceto di mele (almeno il 5% di acidità)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bottiglia
Białko
1 g
Kalorie
2834 kJ /
676 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
162 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rimedi casalinghi
12 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Crema di anacardi
Brak ocen
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3 godz.
Pure Sunrise
Brak ocen
Pane per toast
16 godz.
Gelato al rabarbaro
36 godz. 25 min
Zuppa di barbabietole
45 min
Spaghetti cinesi con verdure
40 min
Dim sum "Shumai" vegetariani
1 godz. 45 min
Condimento allo yogurt
10 min
Gratin dauphinois
50 min
Insalata di ebly con vinaigrette alle verdure
Brak ocen
Tartare di carne
30 min