Urządzenia i Akcesoria
Oxymel al limone e zenzero
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
3 bottiglie
Składniki
-
2 limoni biologici
-
10 rametti di timo fresco
-
50 g di zenzero fresco pelato, a pezzi
-
625 g di miele
-
225 g di aceto di mele (almeno il 5% di acidità)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bottiglia
Białko
1 g
Kalorie
2834 kJ /
676 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
162 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rimedi casalinghi
12 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Wrap Tikka Masala
40 min
Sciroppo zenzero e citronella
Brak ocen
Condimento alla senape e aceto balsamico
Brak ocen
Condimento con senape e aceto balsamico
10 min
Salsa olandese
Brak ocen
Maluns grigionesi
Brak ocen
Tajine di agnello con albicocche e miele
1 godz. 30 min
Gulasch
3 godz.
Vermicelles
3 godz. 15 min
Polenta ticinese
45 min
Mississippi Cake chiara
1 godz. 15 min
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min