Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů jehněčí plece (viz Tip)
- 150 gramů kuskusu
- 35 gramů olivového oleje
- 3 čajové lžičky soli
-
1
svazek čerstvého koriandru, jen lístky
lub 1 svazek čerstvé petržele, jen lístky - 300 gramů vody
- 1000 gramů cukety, Ø 6–10 cm (viz Tip)
- 160 gramů cibule, napůl
- 2 - 3 stroužky česneku
- 2 čajové lžičky ras el hanout (viz Tip)
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 65 gramů rajčatového protlaku
- 50 gramů loupaných mandlí, na čtvrtky, plus navíc na ozdobu
- 600 gramů rajčat, na kousky
- 1 čajová lžička mleté papriky
- 10 gramů medu
- 15 gramů balzamikového octa
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1674 kJ / 399 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Odpalované těsto
50 min
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25 min
Lékořicový likér
1h 30min
Citrónový sorbet se zeleným čajem
6h 15min
Malinový dacquoise
2h
Nanuk v sušence
6 Std. 40 Min
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1h
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1h 45 min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 min
Pekingské kuře
50 min
Hamburger s trhaným vepřovým masem a pikantní omáčkou
28sa 15 dk
Větrníky
1h