Borek bosnio
TM6 TM5 TM31

Borek bosnio

4.2 (26 ocen)

Składniki

  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 300 g de carne picada de ternera
  • 2 huevos
  • 1 cucharadita de pimentón
  • ¼ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 pellizco de comino molido (opcjonalnie)
  • 1 pellizco de semillas de cilantro molidas (opcjonalnie)
  • 6 láminas de masa filo
  • 120 g de mantequilla fundida

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1760 kJ / 421 kcal
Białko
14.1 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
31.2 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Błonnik
1.3 g
Sód
333.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy