Cabrito al horno con migas de espárragos

Cabrito al horno con migas de espárragos

4.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz.
6 raciones

Składniki

Cabrito
  • de sal gorda
    3 cucharaditas
  • dientes de ajo
    6
  • guindillas rojas secas (opcjonalnie)
    2
  • de manteca de cerdo
    100 g
  • de pimentón
    2 cucharaditas
  • pimienta molida
    1 pellizco
  • de vino blanco
    200 g
  • de agua
    200 g
  • cabrito (2500 g aprox.)
    ½
  • tomillo fresco
    10 ramitas
  • hojas de laurel secas
    2
Migas
  • de agua
    50 g
  • de pan del día anterior en trozos de 4-5 cm
    250 g
  • de aceite de oliva
    70 g
  • dientes de ajo chafados, con piel
    6
  • de espárragos verdes frescos en trozos de 2-3 cm
    200 g
  • de pimentón picante
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 935 kcal / 3911 kJ
Białko 77.7 g
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 47.3 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 11.8 g
Sód 1629.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...