Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de salmón ahumado en trozos
- 120 g de queso de Burgos en trozos
- 1 - 2 ramitas de eneldo fresco (solo las hojas) (opcjonalnie)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 230 g de masa de hojaldre (1 lámina)
- 1 aguacate en láminas
- 100 g de tomates cherry en mitades
- 50 g de rúcula
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2190 kJ / 523 kcal
- Białko
- 16.9 g
- Węglowodany
- 32.6 g
- Tłuszcz
- 37.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.7 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 629.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa fría de melón
10min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Mac and Cheese
45 min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Gazpacho de melón
15 Min
Mini gofres bravas
2h 30min
Melón con jamón en tempura con gazpacho de melón
30 min
Blinis de sarraceno con salmón ahumado y caviar
30 min
Galletas de parmesano y hierbas
50 min
Steak tartare con confitura de tomate concentrado para dos
1h 15min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5min
Trufas de chocolate negro
4h 30min