Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad Sandwiches
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
10 pieces
Składniki
-
water395 g
-
large eggs6
-
green onions cut into 13 mm/½ in. pieces (approx. 2 onions)30 g
-
mayonnaise to taste60 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt3 pinches
-
ground pepper3 pinches
-
paprika1 pinch
-
fresh chives chopped1 tbsp
-
white bread10 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
288.2 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
762.1 kJ /
182.2 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lunch Box
7 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Brak ocen
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 godz. 20 min
Strawberries and Cream Popsicles
8 godz. 15 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Canadian Strawberry Shortcake
30 min
Devilled Eggs
55 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
40 min
Egg Salad Sandwiches
25 min
Blended Steamed Oats
30 min
Ghee Rice
1 godz. 15 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min