Urządzenia i Akcesoria
Lemon Snaps
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
24 pieces
Składniki
Cookie Dough
-
lemon thin peel only, no pith1
-
sugar3 oz
-
unsalted butter room temperature8 oz
-
large egg1
-
lemon extract1 tsp
-
all-purpose flour7 oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder¼ tsp
-
baking soda⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
Lemon Glaze Icing
-
ultrafine sugar divided12 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons), plus zest, to garnish4 tbsp
-
lemon extract (opcjonalnie)¼ tsp
-
sugar sprinkles
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1 g
Kalorie
669 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Chip Cookies
50 min
Sea Salt Caramel Cookies
24 godz. 50 min
Meringue Christmas Trees
3 godz. 40 min
Garibaldi Biscuits
40 min
Chocolate Fudge Cake
2 godz.
Black and White Cookies
2 godz.
Quick Chocolate Almond Fudge
2 godz. 15 min
Eggnog Snickerdoodles
1 godz.
Peppermint Frosted Chocolate Cookies
1 godz.
Peanut Butter Cookies
30 min
Sugar Cookies
1 godz. 30 min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 godz.