Lemon Snaps
TM6 TM5

Lemon Snaps

3.8 (19 ocen)

Składniki

Cookie Dough

  • 1 lemon, thin peel only, no pith
  • 3 oz sugar
  • 8 oz unsalted butter, room temperature
  • 1 large egg
  • 1 tsp lemon extract
  • 7 oz all-purpose flour
  • 2 tbsp corn starch
  • ¼ tsp baking powder
  • ⅛ tsp baking soda
  • ⅛ tsp salt

Lemon Glaze Icing

  • 12 oz ultrafine sugar, divided
  • 4 tbsp freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons), plus zest, to garnish
  • ¼ tsp lemon extract (opcjonalnie)
  • sugar sprinkles

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
669 kJ / 160 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy