
Urządzenia i Akcesoria
Lemon Snaps
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
24 pieces
Składniki
Cookie Dough
-
lemon thin peel only, no pith1
-
sugar3 oz
-
unsalted butter room temperature8 oz
-
large egg1
-
lemon extract1 tsp
-
all-purpose flour7 oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder¼ tsp
-
baking soda⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
Lemon Glaze Icing
-
ultrafine sugar divided12 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons), plus zest, to garnish4 tbsp
-
lemon extract (opcjonalnie)¼ tsp
-
sugar sprinkles
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
160 kcal /
669 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chocolate Icing (Ganache)
20 Min
Gingerbread Cookie Cups with Cinnamon Apples
1 Std.
Mint Chocolate Pudding Cups
2 Std. 50 Min
Eggnog Snickerdoodles
1 Std.
Sugar and Spice Nuts
1 Std. 40 Min
Cinnamon Rolls
3 Std.
Walnut and Chocolate Crunch Cookies
1 Std. 15 Min
Chocolate Peanut Butter Pie
5 Std. 50 Min
Ham and Onion Biscuit
30 Min
Pumpkin Scones
25 Min
Parker Rolls
2 Std. 20 Min
Cheese Biscuits
20 Min