
Urządzenia i Akcesoria
Lemon Snaps
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
24 pieces
Składniki
Cookie Dough
-
lemon thin peel only, no pith1
-
sugar3 oz
-
unsalted butter room temperature8 oz
-
large egg1
-
lemon extract1 tsp
-
all-purpose flour7 oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder¼ tsp
-
baking soda⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
Lemon Glaze Icing
-
ultrafine sugar divided12 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons), plus zest, to garnish4 tbsp
-
lemon extract (opcjonalnie)¼ tsp
-
sugar sprinkles
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
160 kcal /
669 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
0 g