Pão de espelta

Pão de espelta

5.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
30 fatias

Składniki

  • grãos de espelta
    700 g
  • água morna
    550 g
  • fermento biológico fresco esfarelado
    40 g
    4 c. chá de fermento biológico seco, (16 g)
  • açúcar
    2 c. chá de
  • sementes de girassol
    100 g
  • pimenta da Jamaica em pó
    1 pitada de
  • sementes de coentro em pó
    ¼ c. chá de
  • sal
    2 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 fatia

Kalorie 97 kcal / 406 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...