Carne gobernada en cocción lenta

Carne gobernada en cocción lenta

4.4 290 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 raciones

Składniki

  • 70 g de aceite de oliva
  • 4 dientes de ajo en mitades
  • 1000 g de morcillo de ternera en trozos de 5 cm
  • 500 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
  • 200 g de vino blanco
  • 1 pastilla de caldo de carne
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
  • 750 g de patatas de guarnición
  • 500 g de aceite para freír

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 661.1 mg
Białko 56.2 g
Kalorie 2530 kJ / 605 kcal
Tłuszcz 25.5 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 37.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...