Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 克 黄甜椒
- 80 克 洋葱
- 2 瓣 蒜头
- 30 克 油
- 150 克 樱桃番茄, 一切二
- 40 克 番茄酱
- 1 茶匙 糖
- 20 克 生抽
- ½ 茶匙 盐
- 1 条 鲳鱼, 约400克,去除内脏,在鱼肚上开两个斜刀
- 1 汤匙 料酒
- 500 克 水, 蒸煮用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1039 kJ / 248 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 8.1 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1.3 g