
Urządzenia i Akcesoria
Mousse de chocolate gelada com honeycomb
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
12 doses
Składniki
Honeycomb
-
bicarbonato de sódio1 - 2 c. chá de
-
açúcar300 g
-
água1080 g
-
mel20 g
Gelado
-
açúcar200 g
-
claras de ovo9
-
sal1 pitada de
-
sumo de limão3 gotas de
-
natas c/ 35% de gordura bem frias400 g
-
gemas de ovo9
-
manteiga150 g
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços400 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
613.1 kcal /
2565.2 kJ
Białko
7.2 g
Tłuszcz
39.4 g
Węglowodany
59.8 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
23.2 g
Sód
232.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gelados
6 Przepisów
Portugalia
Portugalia