
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie wyrobów mącznych – kopytek, klusek, gnocchi (z osłoną noża miksującego)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 porcje
Składniki
-
1700 g wody
-
1 - 1 ½ łyżeczki soli
-
200 - 400 g wyrobów mącznych (np. kopytek, klusek, gnocchi), wykonanych w TM
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
221.7 kcal /
927.6 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
1.2 g
Węglowodany
45.6 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
1776.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DODATKI
15 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Deser biszkoptowy z budyniem i śmietaną (Zuccotto)
26 godz. 25 min
Twarożek
4 godz. 30 min
Twaróg śmietankowy
3 godz.
Wolno gotowane gruszki w czerwonym winie (z osłoną noża miksującego)
5 godz.
Wolno gotowane warzywa korzeniowe z kaszą (z osłoną noża miksującego)
3 godz. 15 min
Unicorn Latte
20 min
Bentō śniadaniowe
40 min
Gruszki (sous-vide) z sosem cynamonowym (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 5 min
Roladki z kurczaka (sous-vide) z sosem paprykowym (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 10 min
Pierogi z bryndzą i szpinakiem
14 godz.
Zupa jarzynowa z kluskami kładzionymi (z osłoną noża miksującego)
45 min
Rosół (z osłoną noża miksującego)
4 godz.