Gotowanie wyrobów mącznych – kopytek, klusek, gnocchi (z osłoną noża miksującego)

Gotowanie wyrobów mącznych – kopytek, klusek, gnocchi (z osłoną noża miksującego)

4.8 41 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 porcje

Składniki

  • wody
    1700 g
  • soli
    1 - 1 ½ łyżeczki
  • wyrobów mącznych (np. kopytek, klusek, gnocchi), wykonanych w TM
    200 - 400 g
    200 - 400 g wyrobów mącznych (np. kopytek, klusek, gnocchi), gotowych

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 221.7 kcal / 927.6 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 1.2 g
Węglowodany 45.6 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 1776.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...