Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie wyrobów mącznych – kopytek, klusek, gnocchi (z osłoną noża miksującego)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 porcje
Składniki
-
1700 g wody
-
1 - 1 ½ łyżeczki soli
-
200 - 400 g wyrobów mącznych (np. kopytek, klusek, gnocchi), gotowych200 - 400 g wyrobów mącznych (np. kopytek, klusek, gnocchi), wykonanych w TM
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
1776.8 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
927.6 kJ /
221.7 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
45.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DODATKI
15 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Bentō śniadaniowe
40 min
Pizza w dwóch smakach
1 godz. 40 min
Gotowanie dużej porcji ziemniaków (z osłoną noża miksującego)
40 min
Sałatka z gotowanych ziemniaków z miętowo-cytrynowym sosem
15 min
Pizza z szynką i nektarynkami
2 godz. 10 min
Ryżanka z kurczakiem
25 min
Panierowana cebula bhaji
30 min
Pierożki na parze z wieprzowiną
1 godz.
Policzki wołowe duszone w winie, purée z batatów i brokuły
2 godz.
Kotlety schabowe z kością (sous-vide) i sałatka jabłkowa (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 40 min
Rosół (z osłoną noża miksującego)
4 godz.
Sos pieczeniowy
55 min