Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ spicchio di aglio
- 15 g di zenzero, radice fresca, pelata e a fettine (2 mm)
- 30 g di aceto di riso
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 60 g di salsa di soia
- 15 g di mirin
- 30 g di olio di sesamo
- 200 g di riso basmati
- 900 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di edamame, surgelati
- 1 mango, la polpa a cubetti (1 cm)
- 200 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 1 avocado, sbucciato e a fettine
- 200 g di tonno vegetale
- 40 g di bacche di goji
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2594.3 kJ / 620.1 kcal
- Białko
- 27.6 g
- Węglowodany
- 79.9 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 11.8 g
- Sód
- 1291.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di patate e carote al rosmarino
45min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40min
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15 min
Cioccolata calda e cannella (vegan)
20min
Insalata di cetriolo alla tailandese
15 min
Carpaccio di barbabietola, zucchine e mozzarella
20min
Quesadillas
3 Std.
Uova alla turca con yogurt greco e insalata verde
30min
Gazpacho ai 3 pomodori
20min
Orzo con pollo al miele con pesto
45min
Curry di patate, spinaci e piselli con pane chapati
1h 25min
Frittata di linguine
35min