
Urządzenia i Akcesoria
辣味蕃茄炒天貝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
天貝 ,切小塊(約1.5公分)500 克
-
油 ,少許
-
蒜頭30 克
-
紅蔥頭30 克
-
新鮮紅辣椒15 克
-
乾辣椒 ,去籽5 克
-
油20 克
-
蘑菇 ,切片(約0.5公分)150 克
-
糖1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
醬油15 克
-
水30 克
-
罐裝切碎蕃茄 (含湯汁)400 克
-
四季豆 ,切段(約2公分)80 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
404 kcal /
1693.3 kJ
Białko
28.2 g
Tłuszcz
23.6 g
Węglowodany
21.2 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
390.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

高蛋白 這樣吃
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan