辣味蕃茄炒天貝

辣味蕃茄炒天貝

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 天貝 ,切小塊(約1.5公分)
    500 克
  • ,少許
  • 蒜頭
    30 克
  • 紅蔥頭
    30 克
  • 新鮮紅辣椒
    15 克
  • 乾辣椒 ,去籽
    5 克
  • 20 克
  • 蘑菇 ,切片(約0.5公分)
    150 克
  • 1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 醬油
    15 克
  • 30 克
  • 罐裝切碎蕃茄 (含湯汁)
    400 克
  • 四季豆 ,切段(約2公分)
    80 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    80 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 404 kcal / 1693.3 kJ
Białko 28.2 g
Tłuszcz 23.6 g
Węglowodany 21.2 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 390.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...