Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ensalada
- 150 g de manzana verde, sin pelar, cortadas en cuartos y sin corazón (ver consejo)
- 150 g de rama de apio
- 150 g de bulbo de hinojo, cortado en trozos (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Vestirse
- 20 g eneldo fresco (ver consejo)
- 80 g aceite vegetal
- 15 g mostaza Dijon
- 50 g yogur natural
- 15 g vinagre de vino tinto
- 1 cditas sal
- pimienta negra recién molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 26 mg
Alternatywne przepisy
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Pollo con mole verde
1h
Pipián al chile manzano
10min
Rodaballo en salsa de champagne
40min
Camarones entomatados (Sonora) TM6
25min
Baguette sin gluten
2h
Rollo de cerdo en salsa de ate de membrillo
1h 30min
Pollo con mole verde
1h
Espuma de frutos rojos
10min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Ensalada de esparragos con pistaches y mozzarella
1h
Filete marinado en café con salsa de frutos rojos y ensalada verde
4 godz. 30 min