![Mollejas al verdeo Mollejas al verdeo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/15C61626-EF7B-4D85-BF5D-B769DF07C5CD/Derivates/52984530-3636-4086-AA9F-6439AC772D7B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de mollejas de ternera
- 750 g de agua fría
- 250 g de vinagre blanco
- cubitos de hielo
- 1000 g de agua
- 300 g de cebolla de verdeo (solo la parte blanca)
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 100 g de vino blanco
- 100 g de crema para cocinar
- 1 - 2 cucharadas de cebolla de verdeo (parte verde, picada)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 45 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manteca de maní y mantecol
2h 20min
Ñoquis de papa
1 godz. 30 min
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Locro
25 godz. 15 min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2 Std.
Tarta Pascualina
1 godz. 30 min
Budín de naranja
1hod.
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min
Tarta de jamón, queso y tomate
1hod. 10min
Polenta cremosa con queso y salsa boloñesa
1hod. 45min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Pastel de papa
1hod. 10min