Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de mollejas de ternera
- 750 g de agua fría
- 250 g de vinagre blanco
- cubitos de hielo
- 1000 g de agua
- 300 g de cebolla de verdeo (solo la parte blanca)
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 100 g de vino blanco
- 100 g de crema para cocinar
- 1 - 2 cucharadas de cebolla de verdeo (parte verde, picada)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 45 g
Alternatywne przepisy
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Pastel de pollo y puerro
50min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40min
Lomo a la mostaza
1h 45min
Pasteles de pollo mediterráneo
45 min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Terrina de brócoli, espinaca y queso
1 godz.
Soufflé de calabaza
1 godz.
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 godz.
Salsa criolla
5 min
Chipa
30 min