Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr Bearbeiten
- 20 g Hefe
- 200 g Wasser
- 10 g Zucker
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Besprenkeln
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Pinienkerne
- 250 g Ziegenfrischkäse, zerbröckelt
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 50 g Honig
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2728 kJ / 651 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 106 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche mit Ofenpaprika
2 Std.
Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto
2 Std.
Mediterrane Tomaten-Galette
1 Std. 15 Min
Ziegenkäsekugeln
10 Min
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1 Std. 30 Min
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
2h 50min
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2 Std.
Gemüsetarte mit Feigentopping
1 Std. 30 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 Min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1 Std. 40 Min
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35 Min
Cheddargebäck
40 Min