Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de nata
- 300 g de chocolate con leche para postres en trozos
- 50 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 20 g de mantequilla
- 2 cucharadas de licor (brandy, licor de naranja, whisky, etc.)
- fruta fresca variada pelada y cortada
- galletas, bizcochos, pastas, etc.
- nubes
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2374 kJ / 567 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 44.1 g
- Tłuszcz
- 40.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.8 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 65.5 mg
Alternatywne przepisy
Zumo de pomelo
10 Min
Fondue de chocolate a la naranja
10 Min
Gin Fizz de fresa
5 Min
Muffins salados
20 Min
Semifreddo de café
6 Std. 30 Min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2 godz. 30 min
Helado bicolor con praliné
8h 15min
Mousse de chocolate
30 Min
Relámpagos de chocolate
3 Std. 30 Min
Ganache de chocolate
35 Min
Cobertura de mousse de chocolate
10 Min
Cobertura de cocoa con grenetina
30 Min