Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 hojas de gelatina
- agua fría
- 6 cucharadas de mermelada de higos
- 200 g de foie mi-cuit de pato
- 100 g de leche
- 50 g de vino dulce
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 - 3 cucharaditas de azúcar moreno
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 834 kJ / 199 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 269.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Terrina de pavo con frutos secos
1 godz.
Paté de sidra asturiana
5 Min
Bocaditos de manzana y nueces
50min
Crema en cóctel de sopa castellana
50min
Crema de horchata y merengue al aroma de naranja
2h 30 min
Bombones de oricios
4h 20min
Crema de limón con galleta
40 min
Parmentier de batata y pato confitado
50min
Sopa francesa de cebolla
1 godz.
Sorbete de apio y vodka
5 Min
Solomillo de cerdo asado con salsa de mango
4h 30min
Vasitos de lemon pie
30 min