Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 hojas de gelatina
- agua fría
- 6 cucharadas de mermelada de higos
- 200 g de foie mi-cuit de pato
- 100 g de leche
- 50 g de vino dulce
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 - 3 cucharaditas de azúcar moreno
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 834 kJ / 199 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 269.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rollito de salmón sobre tosta con parmesano
40min
Trenza de membrillo y queso
2h
Tostas de crema de salmón y lombarda
20 Min
Parfait de fresa y nata con pistachos y frambuesas
8 godz. 50 min
Terrina de verano
24 godz. 20 min
Chutney de moras y cebolla
6 godz. 50 min
Toffees salados con almendra
1h 45min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34 godz.
Salmorejo de fresas
30min
Chutney de fresas con pimienta verde
1h
Dátiles rellenos de queso con nuez caramelizada
20 Min
Tarta de queso de invierno
5h 30 min