Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 300 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 30 克 奶油 ,切塊
- 300 克 雞高湯
- 20 克 鮮奶油
- 30 克 麵粉
- ½ - 1 茶匙 鹽
- 2 小撮 胡椒粉 (opcjonalnie)
- 2 小撮 豆蔻粉 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 2826 kJ / 674 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 54 g
- Tłuszcz nasycony
- 28 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 1823 mg