
Urządzenia i Akcesoria
Kule serowe
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
20 sztuka
Składniki
-
mleka350 g
-
drożdży świeżych pokruszonych40 g
-
cukru15 g
-
mąki chlebowej pszennej550 g
-
soli2 łyżeczki
-
ziaren pieprzu czarnego10 g
-
białego chleba tostowego, w kromkach połamane na mniejsze części4 kawałki
-
jajka roztrzepane2
-
sera camembert (po 120 g każde)2 opakowania
-
olej rzepakowy do smażenia
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
187.8 kcal /
786.3 kJ
Białko
7.5 g
Tłuszcz
6.2 g
Węglowodany
26.4 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
354.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEKĄSKI I WYPIEKI
10 Przepisów
Polska
Polska