Wersje kompatybilne
Postre de mango y coco con salsa de chocolate
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Capa de mango
- 500 g de mango maduro pelado en trozos
- 80 - 100 g de azúcar
- 100 g de agua
- 2 sobres de agaragar en polvo (4 g)
Capa de coco
- 600 g de leche de coco
- 100 - 120 g de azúcar
- 1 sobre de agaragar en polvo (4 g)
Salsa de chocolate
- 300 g de agua
- 30 g de chocolate negro (85% de cacao)
- 50 g de jarabe de agave
- 30 g de cacao puro en polvo
- 10 g de harina
- 1 pellizco de sal
Para servir
- 100 g de frutos rojos frescos variados
- 100 - 200 g de mango maduro
- 100 g de piña fresca
-
1 - 2
cucharadas de copos de coco
lub 1 - 2 cucharadas de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 621 kJ / 148 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 33.4 g
- Tłuszcz
- 1.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 69.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownie con toffee de tahini y miel
45min
Minicheesecakes con mango
2h 35 min
Mousse de nuez con dátiles y miel (Sin azúcar)
1h 30min
Cheesecake con praliné de almendras
4h
Tarta de lima con streusel
2 Std. 50 Min
Pasteles de pistacho y coco
1h
Flan de coco thai
5h
Bizcocho persa de zanahoria y coco - Irán
2h 20min
Tiramisú con té matcha y fresas
4h 20min
Tarta de plátano al caramelo
45min
Cheesecake de coco sin horno
4 Std. 15 Min
Cheesecake de frambuesas vegano
4h 30 min