Urządzenia i Akcesoria
Salsa verde
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
700 g
Składniki
-
3 chiles serranos
-
500 g de tomate verde en trozos
-
60 g de cebolla en trozos
-
4 g de cilantro sólo las hojas
-
1 cdita de sal
-
15 g de aceite
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
333.9 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
193.6 kJ /
46.3 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pollo con mole
1 godz.
Chiles en escabeche
30 min
Pan de elote
2 godz.
Tinga de pollo
30 min
Salsa de jitomate
40 min
Fideo seco en salsa de chiles
35 min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Arroz en caldo de jitomate
30 min
Rajas con elote
20 min
Salpicón de res
40 min
Ensalada fresca de verduras
10 min
Salsa de chile de árbol
10 min