Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Topping
- 100 g de queso emmental, en trozos
- 200 g de cebolla, rebanada
- 30 g de aceite de oliva
- 40 g de aceitunas negras deshuesadas, rebanadas
Masa
- 170 g de agua
- 30 g de manteca de cerdo
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 250 g de harina
- 100 g de harina de trigo integral
- 1 cucharada de romero fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1566 kJ / 373 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche de espinacas con tocino
2h
Quiche Lorraine
1 Std. 20 Min
Pan de aceitunas
2h
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1 Std. 20 Min
Baguette
3 godz. 45 min
Quiche de setas con guajillo
1h 30min
Pan pita
1h 40min
Focaccia de jitomate
1h
Botana de ricotta y espinaca
1h
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Focaccia de papa y romero
1h 40min
Focaccia - Demo presentadores
35min