Urządzenia i Akcesoria
Chiles en escabeche
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
400 g
Składniki
-
150 g de cebolla en trozos
-
400 g de chiles verdes (cuaresmeños), sin rabos, en mitades
-
100 g de zanahoria en rebanadas
-
70 g de aceite de oliva
-
20 g de vinagre
-
100 g de agua
-
1 ramita de hierbas de olor secas
-
1 cucharadita de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 g
Białko
0 g
Kalorie
92 kJ /
22 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Chiles jalapeños en escabeche
40 min
Romeritos
1 godz. 40 min
Chiles en escabeche
1 godz.
Chicharrón en salsa verde
35 min
Concentrado de caldo de pollo
45 min
Nopalitos con guajillo y elote
30 min
Chiles chipotles dulces
1 godz.
Taquitos de huitlacoche
25 min
Salsa verde
10 min
Calabaza en tacha
1 godz. 15 min
Ensalada de nopales
20 min
Sopa de nopales
45 min