Urządzenia i Akcesoria
Chiles en escabeche
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
400 g
Składniki
-
150 g de cebolla en trozos
-
400 g de chiles verdes (cuaresmeños), sin rabos, en mitades
-
100 g de zanahoria en rebanadas
-
70 g de aceite de oliva
-
20 g de vinagre
-
100 g de agua
-
1 ramita de hierbas de olor secas
-
1 cucharadita de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 g
Białko
0 g
Kalorie
92 kJ /
22 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Chiles en escabeche
1 godz.
Agua de Horchata
5 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Salsa de jitomate
40 min
Rosca de reyes
3 godz.
Chiles chipotles dulces
1 godz.
Salsa catsup
1 godz. 15 min
Salsa de chile de árbol
10 min
Salsa verde
10 min
Salsa picante de cacahuate
15 min
Chiles jalapeños en escabeche
40 min
Caldo de habas con nopales
9 godz.