Urządzenia i Akcesoria
Chiles en escabeche
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
400 g
Składniki
-
150 g de cebolla en trozos
-
400 g de chiles verdes (cuaresmeños), sin rabos, en mitades
-
100 g de zanahoria en rebanadas
-
70 g de aceite de oliva
-
20 g de vinagre
-
100 g de agua
-
1 ramita de hierbas de olor secas
-
1 cucharadita de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 g
Białko
0 g
Kalorie
92 kJ /
22 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Mermelada de tejocote y vainilla
1 godz.
Chiles en escabeche
1 godz.
Mermelada de chabacanos deshidratados
40 min
Pan de elote
2 godz.
Chile manzano en vinagre
10 min
Chiles jalapeños en escabeche
40 min
Salsa picante de cacahuate
15 min
Salsa verde
10 min
Salpicón de res
40 min
Mole de olla vegetariano
1 godz.
Chiles chipotles dulces
1 godz.
Salsa de chile de árbol
10 min