![Salsa catsup Salsa catsup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/75598D51-8520-4603-8946-CD10765180CC/Derivates/86A614B0-21EE-4776-8558-8C715F966B91.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de jitomates, cortados en cuartos
- 180 g de pimiento rojo, sin semillas y cortado en trozos
- 130 g de cebolla morada
- 2 dientes de ajo, pelados
- 100 g de vinagre de vino tinto
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- ¼ - ½ cucharadita de pimienta de cayena (opcjonalnie)
- 1 cucharadita de paprika
- 1 cucharadita de sal fina
- 100 g de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 219.9 kJ / 52.6 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 12.4 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 200.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mermelada de fresa
55 Min
Helado de vainilla
12klst
Catsup
1 Std.
Pan de elote
2 godz.
Concentrado de caldo de carne
45 Min
Concentrado de caldo de pollo
45 Min
Salsa catsup TM6
1h 15min
Chiles chipotles dulces
1 Std.
Mazapán de cacahuate
1 godz. 20 min
Yoghurt natural
11 godz. 10 min
Salsa cátsup
25 Min
Concentrado de caldo de verdura
50 min