Salsa catsup

4.8 32 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 porciones

Składniki

  • 1000 g de jitomates cortados en cuartos
  • 180 g de pimiento rojo sin semillas y cortado en trozos
  • 130 g de cebolla morada
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 100 g de vinagre de vino tinto
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 pizca de nuez moscada en polvo
  • ¼ cucharadita de pimienta negra molida
  • ¼ - ½ cucharadita de pimienta de cayena (opcjonalnie)
  • 1 cucharadita de paprika
  • 1 cucharadita de sal fina
  • 100 g de miel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 200.2 mg
Białko 1.1 g
Kalorie 219.9 kJ / 52.6 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 12.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...