Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 150 g de cebolla, en trozos
- 50 g de mantequilla sin sal
- 100 g de tocino ahumado, en trozos
- 1 cda de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 500 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 750 g de agua
- 3 g de sal
- 250 g de pasta seca, fetuccine, u otro tipo de pasta larga
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2571.5 kJ / 614.6 kcal
- Białko
- 12.6 g
- Węglowodany
- 36.4 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Tłuszcz nasycony
- 27.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 1816.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Arroz blanco con verduras
40 Min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Pasta de jitomate y chorizo
25 min
Spaguetti carbonara
40 Min
Albóndigas cremosas
40 Min
Calabacitas rellenas al vapor
40 Min
Adobo con carne
50min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Lasaña boloñesa
2 godz. 30 min
Pastel azteca
1h
Fetuccine Alfredo
35min