Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de Marsala, seco o dulce
- 60 g vino blanco
- 6 yema de huevo
- 120 g azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 31.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Sabayón
15min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4 Std.
Sabayón clásico (Espesar)
15min
Pavlova de frutas tropicales
3 Std. 40 Min
Sabayón
15min
Mousse de chocolate
1h
Marquesa de chocolate
2 Std. 40 Min
Curd de limón TM6
20 min
Pavlova
5 godz. 20 min
Crema batida rápida
5min