![Sabayón TM6 Sabayón TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e3b50074-48c4-41b9-9d2c-e5dee0c63663/Derivates/c9a1a551-8123-468a-b842-30542819fafa.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de Marsala, seco o dulce
- 60 g vino blanco
- 6 yema de huevo
- 120 g azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 31.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15min
Sabayón
15min
Pavlova
5h 20min
Aderezo de ajo japonés
10 min
Sabayón clásico (Espesar)
15min
Papas Dauphine
1h 40min
Sabayón
15min
Souffle de queso gruyere
40min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13hod.
Pavlova
1h
Soufflé de queso rápido
45min
Concentrado de caldo de carne
45min