Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porciones
Składniki
-
1000 g de agua
-
270 g de polenta
-
1 cda de aceite
-
1 ½ cdita de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
6 g
Kalorie
1037 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Cocción trigo bulgur (500 g) TM6
Brak ocen
Soufflé de calabaza
1 godz.
Fainá
2 godz. 10 min
Sorbete de fruta congelada
10 min
Polenta con estofado de hongos
35 min
Polenta con albóndigas en salsa de jitomate
1 godz. 10 min
Alfajores Argentinos
1 godz. 10 min
Ñoquis con salsa de tomate y albahaca
50 min
Scones de calabaza y kale
1 godz. 30 min
Pescado empapelado con puré de calabaza
45 min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 godz. 25 min
Natilla
2 godz. 30 min