![Salsa Bernesa TM6 Salsa Bernesa TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a72727e3-c25d-4b32-b641-1674b70b3378/Derivates/5fc1a526-dc09-4421-9d66-d7c79f5c5004.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solamente las hojas y reserve los tallos)
- 80 g de echalot
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g mantequilla con o sin sa, en cubos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida, o al gusto
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 2176.6 kJ / 520.2 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 53.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 32.6 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 602 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto con parmesano
30min
Salsa holandesa
15 Min
Bisque de langosta
45 min
Ensalada César
15 Min
Dip de alcachofa y portobello
30min
Dip de alcachofa y espinaca
30min
New York con salsa bernesa
45 Std.
Salsa holandesa TM6
15 Min
Filete Wellington
2 godz. 10 min
Ensalada César con chipotle
30min
Tacos de lechuga Hunan
35min
Crema de espárragos y queso Brie
30min