Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- 150 g de cebolla blanca, en rebanadas (2 mm)
- 100 g de agua
- 350 g de camote, pelado y en rebanadas (5 mm)
- ½ cdita de sal
- 120 g de tocino de pavo ahumado, en tiras (aprox. 5 mm)
- 3 huevos
- 4 claras de huevo
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- aceite de oliva extra virgen, para cocinar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 760.7 kJ / 181.8 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 379.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz Blanco
35 min
Papas rostizadas TM6
1h 15 min
Sopa de lentejas
1h 30min
Arroz primavera
40 min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 min
Puré de papa y poro
40 min
Risotto con calabacita y tocino
35 min
Pasta con camarones
35 min
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50 min
Limonada
10min
Arroz blanco con verduras
40 min
Omelette esponjoso de espinacas y jamón
30 min